Lasser inhuren?

Bent u op zoek naar gecertificeerde G6 lassers? Vanuit Structuro detacheren wij lassers voor elke termijn.

Flexibel. Snel. Betrouwbaar.

Uw partner voor het inhuren van gecertificeerde G6 lassers.

Het inhuren van een gecertificeerde G6-lasser biedt aanzienlijke voordelen voor veeleisende lasprojecten. Een G6-certificering, een van de hoogste in de lasindustrie, duidt op uitzonderlijke vaardigheid in complexe lasposities. Onze lassers zijn getraind om nauwkeurige, hoogwaardige lassen te leveren, essentieel voor kritieke constructies zoals drukvaten en pijpleidingen in de olie- en gasindustrie.

Onze G6-lassers kunnen werken met diverse materialen en in uitdagende omstandigheden, wat hun veelzijdigheid en probleemoplossend vermogen benadrukt. Ze volgen strikte kwaliteits- en veiligheidseisen, waardoor de structurele integriteit van lasverbindingen gewaarborgd blijft. Het inhuren van een G6-gecertificeerde lasser kan de duurzaamheid en betrouwbaarheid van uw projecten verbeteren, kostenbesparingen opleveren door vermindering van faalkosten en herwerkingen, en voldoen aan strenge industriële normen.

Onze lassers brengen expertise en zekerheid, cruciaal voor succesvolle en veilige afronding van uw complexe lasprojecten, met zich mee! Kortom, wilt u voor de korte of middellange termijn graag één of meerdere gecertificeerde G6-lassers inhuren? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij draaien onze handen er niet voor om.

Monteren van complexe staalconstructies

Vanuit Structuro gaan en kunnen wij u juist daar van dienst zijn waar het voor met uw eigen mensen, machines of partners net te weinig capaciteit of ervaring heeft. Dus heeft u een specifieke uitdaging met betrekking tot het plaatsen of monteren van een staalconstructie? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee!

Flexibiliteit

Spoedklussen of bijzondere projecten zien we als een uitdaging. We kunnen in no-time een montageplan samenstellen, engineering verzorgen of beslissingen nemen. Ook onze montagecapaciteit is flexibel. Als het nodig is staan we 24/7 voor u paraat.

Snelheid

Als het snel moet zijn we in ons element. Vanuit onze centrale uitvalsbasis in Midden-Nederland, aan de A1 en A30, zijn wij snel ter plaatse. En met onze gecertificeerde mensen en geavanceerde machines kunnen wij op elke bouwplaats direct aan de slag.

Machinepark

Goed gereedschap is het halve werk! Vanuit Structuro willen wij onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen en daar hoort uiteraard een modern en geavanceerd machinepark bij. Zo beschikken wij onder andere over een Hoeflon C10 met multitool & een Effer BG 525.

Opdrachtgevers

Vanuit Structuro werken wij onder andere voor de onderstaande opdrachtgevers.