Onze opdrachtgevers

Een betrouwbare partner

Vanuit Structuro - voorheen Van Veldhuisen Staal & Montage - zijn wij met onze mensen reeds vele jaren een betrouwbare partner voor onder andere staal- danwel constructiebedrijven, aannemers en architecten. Dus bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw staalconstructie(s)? Neemt u dan contact met ons op.

Staal- / constructiebedrijven

Door onze gespecialiseerde en gecertificeerde collega's en het kunnen inzetten van specifieke machines zijn wij voor verschillende staalconstructiebedrijven een vaste partner.

Bouw- en aannemingsbedrijven

Als specialist op het gebied van de montage van complexe staalconstructies voeren wij als onderaannemer vaak specifieke werkzaamheden uit voor aannemers danwel bouwbedrijven. Is het wenselijk dat wij naast de montage ook het benodigde staal leveren, dan kan dat uiteraard ook.

Architecten

Door onze specialistische kennis en ervaring in de praktijk, zijn wij voor verschillende architecten en bouwkundig tekenaars een vast aanspreekpunt als het gaat om het bepalen of een bepaalde constructie danwel aanpassing ons inziens praktisch haalbaar is.

Opdrachtgevers

Vanuit Structuro werken wij onder andere voor de onderstaande opdrachtgevers.

Vakbekwame monteurs en geavanceerde machines.

Uw partner voor de montage van constructies of specials.

Montage staalconstructies

Vanuit Structuro richten wij ons onder andere met gecertificeerde G6 lassers op het (de)monteren van complexe staalconstructies.

Montage specials

Onze opdrachtgevers doen naast het monteren van constructies ook veelvuldig een beroep op ons voor complexe andere montage werkzaamheden. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van grote ruiten, trappen, antennes, bruggen of buizen.

Wij zijn u graag van dienst!

Benieuwd of wij u wellicht ook van dienst kunnen zijn met onze diensten en/of machines. Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Type hier eventuele opmerkingen of vragen.