Constructiewerkers of samenstellers inhuren?

Vanuit Structuro detacheren wij ervaren en gecertificeerde staalmonteurs en samenstellers voor complexe staal gerelateerde montage werkzaamheden. Daarnaast kunnen wij u tevens van dienst zijn bij de (de)montage van complexe staalgerelateerde specials zoals trappen, luifels, bruggen of liggers.

Flexibel. Snel. Betrouwbaar.

Uw partner voor het inhuren van staalmonteurs, samenstellers of staal constructiewerkers.

Voor steeds meer staalconstructiebedrijven is het gebrek aan capaciteit qua monteurs, samenstellers of constructiewerkers de reden dat projecten niet goed danwel tijdig opgeleverd kunnen worden. Vanuit Structuro detacheren wij ook staal monteurs, samenstellers en constructiewerkers en daarmee kunnen wij u helpen om uw bouwprojecten alsnog goed te kunnen voltooien.

Onze staalmonteurs zijn gespecialiseerd in het samenstellen en monteren van stalen constructies of specials van staal zoals trappen, bruggen of bijvoorbeeld masten. Hun precisie en vakmanschap zorgen voor de stabiliteit en duurzaamheid van deze constructies, wat essentieel is voor de veiligheid en integriteit van het bouwwerk.

Verder zijn onze mensen eraan gewend om nauw samen te werken met andere staalmonteurs en om de bouwschema’s te volgen en projecten binnen de gestelde termijn te voltooien. Door onze professionals in te huren, waarborgt u een hoge kwaliteit en nauwkeurigheid in elke fase van uw project. Ze brengen niet alleen technische expertise, maar ook een scherp oog voor detail en veiligheidsnormen, waardoor uw constructies betrouwbaar en duurzaam worden opgeleverd.

Wij draaien onze handen er niet voor om.

Monteren van complexe staalconstructies

Vanuit Structuro gaan en kunnen wij u juist daar van dienst zijn waar het voor met uw eigen mensen, machines of partners net te weinig capaciteit of ervaring heeft. Dus heeft u een specifieke uitdaging met betrekking tot het plaatsen of monteren van een staalconstructie? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee!

Flexibiliteit

Spoedklussen of bijzondere projecten zien we als een uitdaging. We kunnen in no-time een montageplan samenstellen, engineering verzorgen of beslissingen nemen. Ook onze montagecapaciteit is flexibel. Als het nodig is staan we 24/7 voor u paraat.

Snelheid

Als het snel moet zijn we in ons element. Vanuit onze centrale uitvalsbasis in Midden-Nederland, aan de A1 en A30, zijn wij snel ter plaatse. En met onze gecertificeerde mensen en geavanceerde machines kunnen wij op elke bouwplaats direct aan de slag.

Machinepark

Goed gereedschap is het halve werk! Vanuit Structuro willen wij onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen en daar hoort uiteraard een modern en geavanceerd machinepark bij. Zo beschikken wij onder andere over een Hoeflon C10 met multitool & een Effer BG 525.

Vakbekwame monteurs en geavanceerde machines

Uw partner voor de montage van constructies of specials.

Montage staalconstructies

Vanuit Structuro richten wij ons onder andere met gecertificeerde G6 lassers op het (de)monteren van complexe staalconstructies.

Montage specials

Onze opdrachtgevers doen naast het monteren van constructies ook veelvuldig een beroep op ons voor complexe andere montage werkzaamheden. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van grote ruiten, trappen, antennes, bruggen of buizen.

Opdrachtgevers

Vanuit Structuro werken wij onder andere voor de onderstaande opdrachtgevers.