Montage van specials

Structuro - uw partner voor de (de)montage van complexe staalgerelateerde specials zoals trappen, luifels, bruggen of liggers. Daarnaast ondersteunen wij opdrachtgevers ook met enige regelmaat op andere gebieden zoals het plaatsen van ruiten of het opbouwen van machines.

Flexibel. Snel. Betrouwbaar.

Uw partner voor (de)monteren van complexe staalconstructies.

Vanuit Structuro - voorheen Van Veldhuisen staal & montage - ondersteunen wij bouw- en aannemingsbedrijven, staalconstructiebedrijven en architecten bij de realisatie van complexe montage projecten. U kunt hierbij denken aan;

  • plaatsen van trappen
  • plaatsen van bruggen
  • plaatsen van luifels / masten
  • ondersteuning bij plaatsen van ruiten

Heeft u een complex project waar specialistische kennis en ervaring gewenst is, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij draaien onze handen er niet voor om.

Monteren van complexe staalconstructies

Vanuit Structuro gaan en kunnen wij u juist daar van dienst zijn waar het voor met uw eigen mensen, machines of partners net te weinig capaciteit of ervaring heeft. Dus heeft u een specifieke uitdaging met betrekking tot het plaatsen of monteren van een staalconstructie? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee!

Flexibiliteit

Spoedklussen of bijzondere projecten zien we als een uitdaging. We kunnen in no-time een montageplan samenstellen, engineering verzorgen of beslissingen nemen. Ook onze montagecapaciteit is flexibel. Als het nodig is staan we 24/7 voor u paraat.

Snelheid

Als het snel moet zijn we in ons element. Vanuit onze centrale uitvalsbasis in Midden-Nederland, aan de A1 en A30, zijn wij snel ter plaatse. En met onze gecertificeerde mensen en geavanceerde machines kunnen wij op elke bouwplaats direct aan de slag.

Machinepark

Goed gereedschap is het halve werk! Vanuit Structuro willen wij onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen en daar hoort uiteraard een modern en geavanceerd machinepark bij. Zo beschikken wij onder andere over een Hoeflon C10 met multitool & een Effer BG 525.

Vakbekwame monteurs en geavanceerde machines

Uw partner voor de montage van constructies of specials.

Montage staalconstructies

Vanuit Structuro richten wij ons onder andere met gecertificeerde G6 lassers op het (de)monteren van complexe staalconstructies.

Montage specials

Onze opdrachtgevers doen naast het monteren van constructies ook veelvuldig een beroep op ons voor complexe andere montage werkzaamheden. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van grote ruiten, trappen, antennes, bruggen of buizen.

Opdrachtgevers

Vanuit Structuro werken wij onder andere voor de onderstaande opdrachtgevers.